Ce este o autorulota ?

Autorulota este “ o casuta pe roti” propriu zis un autovehicul care ofera utilizatorilor sai tot confortul unei camere de locuit.
In autorulotele noastre nu iti vor lipsi : confortul patului de acasa, utilitatile unei bucatarii pe deplin functionale, senzatia unui dus reconfortant, oricand doresti.

Cine poate conduce o autorulota ?

Autorulotele noastre pot fi conduse de orice persoana cu permis de conducere categoria B, avand varsta peste 30 de ani si cu un minim de 2 ani de experienta de sofat.

Exista locuri de campare in Romania ?

In acest moment exista un numar de peste 50 de locuri de campare acreditate in tara noastra. Totusi avand in vedere “ libertatea” oferita de calatoria la volanul unei autorulote puteti alege teoretic orice spatiu de campare din natura, cu respectarea unor conditii esentiale : sa nu parcati sau sa patrundeti pe o proprietate privata, sa nu campati in rezervatii naturale ( unde acest lucru este interzis ) sau in locuri unde terenul nu este sigur (mlastinos, nisipos )

Cat combustibil consuma o autorulota ?

In general consumul unei autorulote este intre 8 – 10 litri motorina / 100 km, functie de incarcatura autorulotei si de stilul de condus.

Care este viteza de deplasare permisa pentru o autorulota ?

Viteza de deplasare a autorulotelor este in general cu 25 % mai mica decat a autoturismelor. Pe deplasarile pe autostrada recomandam o viteza de deplasare.
Intre 100-110 km / h iar pentru deplasarile pe sosele nationale o viteza de 80 km / h, desigur cu respectarea restrictiilor intalnite si marcate corespunzator.

Putem calatori in autorulota cu animale de companie ?

Animalele de companie pot fi transportate doar cu acordul GB Motors – Transilvania Camp. Ele pot fi acceptate doar in baza unei extragarantii suplimentare.
De asemenea, persoana care inchiriaza autorulota este responsabila pentru transportul in conditii de siguranta a animalelor de companie, in conformitate cu reglementarile si legislatia in vigoare.

Ce trebuie sa fac in caz de accident sau avarie ?

In situatia in care suntei implicat intr-un accident rutier, va trebui ca mai intai de toate sa va asigurati ca toti pasagerii sunt in siguranta.
Mai apoi va trebui sa obtineti un document de constatare de la organele de politie locale, si sa ne informati imediat pe email sau telefon de situatie.